Одштампај ову страницу
03
април

Заказана седница Одбора за политику и финансије

Објављено у Скупштина

Трећа редовна седница Одбора за политику и финансије одржаће се у четвртак, 11. априла 2019. године у 9 часова у скупштинској сали Општине Грачаница.


Предвиђен је Дневни ред:
1. Усвајање записника са прве ванредне седнице одржане дана 14.03.2019. године.
2. Разматрање и усвајање годишњег извештаја о раду грађевинске и пољопривредне инспекције за 2018. годину – на предлог Милоша Аритоновића, директора Одељења инспекције.
3. Разматрање и усвајање годишњег извештаја о раду Одбора за јавне службе за 2018. годину – на предлог Марије Шубарић, председавајуће Одбора за јавне службе.
4. Разматрање и усвајање предлога одлуке о давању на краткорочно коришћење хале у Лапљем Селу – на предлог Бојана Стојановић, председавајући Комисије за доделу општинске непокретне имовине.
5. Разматрање и усвајање предлога одлуке о покретању процедуре израде зоналне мапе општине Греачаница – на предлог Дејана Јовановића, директора Одељења за урбанизам, планирање и заштиту животне средине.
6. Разматрање и усвајање предлога одлуке о покретању процедуре за давање општинске непокретне имовине на дугорочно коришћење – на предлог Срђана Поповића, председника општине Грачаница.
7. Разно.

Прочитано 119 пута
Оцени овај чланак
(0 гласова)